apr 2008

iPod batterij opladen met een ui

Als je geen elektriciteit bij je hebt om je iPod op te laden is hier de oplossing met een ui.

Bekijk ook het filmpje.
Lees meer...

Apple iPod populairder dan ooit

Onderzoek onder jongeren in Amerika heeft uitgewezen dat de Apple iPod nog steeds groeit in populariteit.
Lees meer...

XL Oordopjes

Deze oordoppen zijn niet bedoeld om daadwerkelijk in je oor te stoppen. De XL oordoppen zijn namelijk speakers, die je kunt aansluiten op de computer of MP3-speler. Op straat zie je overal de bekende witte oordoppen, dus waarom niet ook op het bureau?


Single van de week

De iTunes store geeft iedere week een nummer weg, als single van de week. Je kunt hem gratis downloaden in de iTunes store.
Deze week is het de beurt aan "The Rifle" van Alela Diane.
Alela Diane is een folk-zangeres uit Amerika. Het nummer geeft zeker aanleiding om de rest van het album ook eens te gaan beluisteren.

Leuke dock voor de Apple iPod Nano

Creative komt met een dock voor de iPod nano.
Voorlopig is hij nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar de verwachting is dat hij zo'n Euro 75,00 zal gaan kosten.
Meer informatie>>

Stylz earphones

Altijd al op zoek geweest naar iPod kwaliteit earphones met een persoonlijke stijl? Bij Stylz vind je earphones in trendy kleuren, stijlen en skins ! De Stylz earphones zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoogwaardige krachtige stereo-speaker.
Meer informatie>iTunes Store grootste muziekwinkel in de VS

Apple heeft bekend gemaakt dat de iTunes Store de grootste muziekwinkel in de VS is geworden. Daarbij is Wal-Mart ingehaald.
De iTunes Store heeft nu volgens onderzoek van de NPD Group de verkoopcijfers van Wal-Mart overtroffen. Wal-Mart is een retailketen die onder andere CD's en DVD's verkoopt. 

Apple heeft maandenlang op de tweede plaats gestaan, vlak achter Wal-Mart, maar die tijd is nu voorbij. De iTunes Store heeft inmiddels 50 miljoen klanten en heeft meer dan 6 miljoen liedjes in het assortiment.

Foto's van je camera overzetten naar je iPod

Iedereen kent het probleem. Je bent op vakantie en het geheugen van je digitale camera is vol.
Je kunt nu heel eenvoudig je foto's overzetten naar je iPod. Je sluit je camera aan op de fotoconnector, welke je vervolgens in de iPod steekt. Je foto's worden nu razendsnel overgezet naar je iPod en je kunt ze meteen bekijken in een diashow.


Diamanten iPod Shuffle


Als je nog eens een leuk cadeautje wil geven aan een dierbare: deze iPod Shuflle is uitgerust met maar liefst 430 diamanten, ingelegd in goud.
gelukkig kost hij "slechts" 30000 dollar. Met de huidige koers is dat dus best te doen...Special Edition

Nu is hij er in kleur.